Τεσσάρα η ΑΠΕ στη Νέα Σμύρνη, χαλαρά και με καλό θέαμα

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καλό passing game, η ιστορική ομάδα της πόλης μας ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”, φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα εκείνη της Νέας Σμύρνης, για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας Αθηνών στο οποίο συμμετέχει, στο γήπεδο της οδού Οριζομύλων, στο Αιγάλεω .

Η ΑΠΕ εφέτος έχει υψηλούς στόχους και με την προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται από τη Διοίκηση και την σοβαρή προπονητική καθοδήγηση, είναι ικανή να πετύχει αυτούς, βασιζόμενη στο ταλέντο και την όρεξη των ποδοσφαιριστών της.

Σκόρερ των τεσσάρων τερμάτων στο νικηφόρο αγώνα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, ήταν, οι Τσιάβας, Καναρίδης, Μπάκας και Ρούσσος.

Σημειώνουμε πως παρά το ψιλόβροχο οι φίλοι της ΑΠΕ, έδωσαν δυναμικό παρόν και ενίσχυσαν την ομάδα με τις παροτρύνσεις τους.

Η ΑΠΕ μετά το σημερινό αποτέλεσμα έφτασε τους 32 βαθμούς όντας στο -3 από την 5η θέση, ενώ απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή, παραμένοντας  αήττητη για πέντε σερί εβδομάδες, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ατυχία με προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, δεν έλειψε σ’ ακόμα ένα ματς. Ο Γιαννόπουλος, ο αποχώρησε στο 14΄με πρόβλημα στον προσαγωγό, αλλά ο Καναρίδης που τον αντικατέστησε έκανε εξαιρετικό ματς μ’ ένα γκολ και μια ασίστ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κοντούρας, Παπαδόπουλος, Μπενδελάς, Κάνδιας, Τζουμανάι, Τσιάβος (54′ Δαρδανός), Κακαβάς (Τουβάκης), Κυβέλος (65′ Μακρής), Μπάκας, Γιαννόπουλος (14′ Καναρίδης), Ρούσσος