Άδικη ήττα για τον Πολυνίκη, 72-60, στο εκτός έδρας ντέρμπυ με Γαλάτσι

Άδικη ήττα για τον Πολυνίκη, 72-60, στο εκτός έδρας ντέρμπυ με το 2ο στην βαθμολογία Γαλάτσι, με βάση τον τρόπο και τις συνθήκες που επήλθε.

Οι παίκτες του Πολυνίκη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε αποδεκατισμένη λόγω τραυματισμών και ασθενειών, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα 3 πρώτα δεκάλεπτα αποδίδοντας μάλιστα παράλληλα και όμορφο μπάσκετ.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες παικτών του Πολυνίκη και με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα από ότι στο προηγούμενο διάστημα, μπόρεσαν να φτάσουν στην νίκη.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι αγωνίστηκαν και κυρίως οι τραυματίες αλλά και οι ασθενείς από ιώσεις οι οποίοι δεν θέλησαν να μείνουν έξω από αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

Η ομάδα παραμένει σε τροχιά εισόδου στην φάση των Play Offs και η προσπάθεια συνεχίζεται για την άκρως νεανική ομάδας του Coach Ηλία Στρατικόπουλου.

Δεκάλεπτα: 20-19, 33-34, 47-44, 72-60.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Στρατικόπουλος, Πολίτης): Πατάτας 16 (3), Βερβίτας 8, Τσοχονελίτζε 2, Δημητρακούλης 2, Μόρφος 3, Κοντούλης 4, Δουρουντούς 8 (1), Παπαδόπουλος 3, Χιώτης 2, Δημούλης, Βαμβακίδης 12 (2).