Επί βδομάδες, ακάλυπτο βαθύ χαντάκι, μετά από επισκευή της ΔΕΔΔΗΕ, σε προαύλιο πολυκατοικιών

Πριν δυόμιση εβδομάδες, υπήρξε σοβαρή βλάβη στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ομάδα πολυκατοικιών στην οδό Βουτένης, με αποτέλεσμα ΤΡΕΙΣ πολυκατοικίες να μην έχουν ρεύμα, επί πολλές ώρες.

Δεκάδες νοικοκυριά υπέφεραν από τη βλάβη αυτή και αναστατώθηκαν όπως ήταν φυσικό.

Εταιρεία που συνεργάζεται με τη ΔΕΔΔΗΕ, πήγε επιτόπου, έσκαψε στον κοινό προαύλιο χώρο τους, οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ επισκεύασαν τη βλάβη και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος επανήλθε αργά το απόγευμα.

Έχουν περάσει λοιπόν τόσες ημέρες και το χαντάκι που ανοίχτηκε προκειμένου να εντοπιστεί και να επισκευαστεί η βλάβη, παραμένει ακάλυπτο με βάθος ενός περίπου μέτρο, με τα καλώδια να είναι ακάλυπτα και η κυκλοφορία στον αύλιο χώρο να είναι επικίνδυνη.

Γέροντες και γερόντισσες. Μικροί και μεγάλοι, αναγκάζονται να κάνουν κύκλους για να βγουν στο δρόμο, ενώ πλέον έχει μεταμορφωθεί το σημείο σε λασπότοπο.

Κάτοικοι επικοινώνησαν με τη ΔΕΔΔΗΕ ρωτώντας πότε θα καλυφθεί το τεράστιο, σε σχήμα “Γ” χαντάκι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε συμπολίτισσά μας και από εκεί τους παρέπεμψαν σε ιδιωτική Εταιρεία που συνεργάζονται και έχει την ευθύνη αποκατάστασης του έργου.

Εκπρόσωπος της Εταιρείας επανειλημμένα, σε τηλεφωνήματα κατοίκων, έχει δεσμευτεί για την αποκατάσταση της αυλής, αλλά ακόμα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σημειώνουμε τέλος, πως το μεταλλικό καπάκι της “φωλιάς” που υπάρχουν οι διακλαδώσεις και ενώσεις καλωδίων, έχει “κάνει φτερά”, προς κάποιο σκραπατζίδικο…