» Συνεχίζεται το αυθαίρετο παρκάρισμα των φορτηγών της Λαϊκής, επί της Βενιζέλου και στον πεζόδρομο

Συνεχίζεται το αυθαίρετο παρκάρισμα των φορτηγών της Λαϊκής, επί της Βενιζέλου και στον πεζόδρομο

Τις τελευταίες εβδομάδες γράφουμε συνεχώς για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική μας λεωφόρο ιδιαίτερα, με το αυθαίρετο παρκάρισμα κάθε είδους οχήματος, που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία.

Κάθε Παρασκευή επίσης αναφερόμαστε στα οχήματα της λαϊκής αγοράς που γίνεται στον πεζόδρομο της οδού Κουντουριώτη και την συμπεριφορά των πωλητών της, που δεν δείχνουν να σέβονται το Δήμο που τους φιλοξενεί.

Τα οχήματά τους σταθμευμένα ακριβώς στα φανάρια της Βενιζέλου με την Μεγ. Αλεξάνδρου, καταλαμβάνοντας την μία λουρίδα κυκλοφορίας από τις δύο, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος και συμφόρηση στον κεντρικότερο κόμβο της πόλης μας.

Η αυθαιρεσία τους όμως δεν σταματά εκεί. Τα υπόλοιπα των φορτηγών τους τα ανεβάζουν και τα παρκάρουν στον πλακόστρωτο πεζόδρομο ο οποίος καταστρέφεται, αφού τα βαριά οχήματά τους σπάνε τις πλάκες του αφ΄ενός και αφ΄εταίρου δεν επιτρέπουν στους συμπολίτες μας να περάσουν με ασφάλεια από το σημείο εκείνο.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος πρέπει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!