ΟΙ αντι-ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ

Ανακοίνωση της Αριστερής Κίνησης Αγ Βαρβάρας αντι-ΘΕΣΕΙς που μοιράστηκε σήμερα στην λαική.
Συμπολίτη-συμπολίτισσα.
Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας έχουμε χτυπηθεί από την πολιτική της σκληρής λιτότητας που έχει επιβάλλει η άθλια συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ με εντολές του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Οι γειτονιές μας αιμορραγούν, βουτηγμένες στην εξαθλίωση της ανεργίας και της ανέχειας κάθε μέρα που πέρνα γινόμαστε ακόμα περισσότερο φτωχοί.
Οι τοπικοί «άρχοντες» και εμείς
Η εδώ τοπική «εξουσία» του κ Καπλάνη και οι διάφοροι περί αυτήν «πρώην» αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής πλειοψηφίας, αφού υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια τις πιο άθλιες πολιτικές εμπορευματοποίησης βασικών λειτουργιών του δήμου, (παιδικοί σταθμοί, ωδείο κ.λ.π.), αφού ρουσφετολόγησαν για χρόνια με τον πόνο των ανέργων, αφού εφάρμοσαν με ζήλο τον Καλλικράτη, μετατρέποντας τον Δήμο σε παραμάγαζο της κεντρικής εξουσίας, έρχονται σήμερα να διεκδικήσουν την ψήφο του λαού της πόλης φορώντας την μάσκα των δήθεν «Ανεξάρτητων».
Μην τους εμπιστεύεστε!
Είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι στο μέτρο που τους αναλογεί, με αυτούς που σε έκαναν άνεργο, με αυτούς που σου έκλεισαν το Νοσοκομείο, με αυτούς που σου στέρησαν την πρόσβαση στην κοινωνική πρόνοια, με αυτούς που σου έκλεισαν το μαγαζί, με αυτούς που σε φτωχοποίησαν. Είναι αυτοί που υπηρετούσαν και εξακολουθούν να υπηρετούν στα μουλωχτά το άθλιο πολιτικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Εμείς δεν είμαστε «ΣΩΤΗΡΕΣ». Εμείς σου λέμε να πάρεις την ζωή και τον αγώνα στα χέρια σου. Να παλέψεις μαζί μας:
Ενάντια στα δημοτικά χαράτσια, την βαριά Φορολογία, την καταλήστευση του λαϊκού εισοδήματος. Για να μην γίνουν κατασχέσεις σπιτιών. Για δωρεάν υγεία, παιδεία και περίθαλψη σε όλους. Για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία. Για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις. Για άμεση δημοκρατία. Για ψωμί, δουλειά, ελευθερία, για την κοινωνία των αναγκών μας. Για να καταδικάσεις το μαύρο μέτωπο Κυβέρνησης- ΕΕ-ΔΝΤ.
Στις 18 Μάη ψηφίζουμε Αριστερή Κίνηση αντι-ΘΕΣΕΙΣ