Πρώτος ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου, για βοήθεια στο Δήμο Μάνδρας

ΑΣΣΙΣΤ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών έχουν επιφέρει την απώλεια ζωής μεγάλου αριθμού ανθρώπων και την πρόκληση τεράστιων ζημιών σε σπίτια, καταστήματα, επιχειρήσεις καθώς και σε ζωτικές υποδομές.

Ο ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ σε μια προσπάθεια να απαλύνουμε τις πληγές των κατοίκων των περιοχών αυτών, αλλά κυρίως να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους στις τραγικές αυτές στιγμές, θα προσφέρει στον Δήμο Μάνδρας εμφιαλωμένα νερά και είδη ξηράς τροφής.

Παράλληλα καλούμε τους γονείς των αθλητών μας να προσφέρουν ότι ο καθένας από το υστέρημα του έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει.

Ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι ίσως να είναι μέσα στις δυνατότητες όλων μας να το προσφέρουμε ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας και η έμπρακτη βοήθεια μας θα είναι αγαλλίαση για αυτούς και πηγή άντλησης δύναμης να συνεχίσουν την ζωή τους.

Τα τρόφιμα μπορούν να παραδοθούν στους προπονητές των τμημάτων η την Έφορο του Συλλόγου Χρύσα Γράψα κατά το διάστημα από 17/11 έως 26/11.

Όλα τα είδη τα οποία θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον Δήμο Μάνδρας μέσω του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι το παιχνίδι παίζεται ΚΑΙ έξω από τις γραμμές του γηπέδου.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Γράψας
Πρόεδρος ΔΣ