Στις 5 Δεκεμβρίου η Δημοπρασία Εκμίσθωσης πέντε περιπτέρων του Δήμου

«ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ»

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, προκηρύσσει φανερή πλειοδοτική δημοπρασία, με προφορικές προσφορές, για το ποσό του προσφερόμενου μηνιαίου μισθώματος για την εκμίσθωση πέντε (5) περιπτέρων της κυριότητας, νομής και κατοχής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Η δημοπρασία για την ανάδειξη των πλειοδοτών – μισθωτών θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται στον 2ο όροφο του δημαρχείου (Αριστομένους 8) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού (άρθ. 1 του Π.Δ. 270/1981) με τους εξής όρους:

1. Τα προς εκμίσθωση δημοτικά περίπτερα βρίσκονται στις οδούς όπως περιγράφετε παρακάτω:

α) Ελευθερίου Βενιζέλου 116
β) Παναγίας Ελεούσας και Πυθαγόρα
γ) Ελευθερίου Βενιζέλου 13
δ) Ηρακλείου και Τερψιθέας
ε) Σίφνου και Ερεχθείου

2. Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 400,00 ευρώ.

Πλειοδότης/μισθωτής ανακηρύσσεται όποιος διαγωνιζόμενος προσφέρει το υψηλότερο μίσθωμα. Η αύξηση της πλειοδοτούσας προσφοράς θα κλιμακώνεται ανά 30,00 ευρώ (ανά περίπτερο).

3. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί μεταξύ όσων δηλώσουν νόμιμα και εμπρόθεσμα συμμετοχή σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και θα καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά τους στην αρμόδια Επιτροπή, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις 1/12/2017. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευτεί σε μία (1) ημερήσια πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδα καθώς και σε μία (1) ημερήσια τοπικής εμβέλειας, δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργεια της δημοπρασίας.

4. Χρόνος διεξαγωγής της δημοπρασίας ενώπιον της παραπάνω Επιτροπής ορίζεται η 5/12/2017 στις 12 το μεσημέρι. Η δημοπρασία εφόσον εξακολουθούν να υπάρχουν χωρίς διακοπή προσφορές, θα συνεχιστεί με απόφαση της Επιτροπής και πέραν της ώρας που καθορίζεται στη διακήρυξη, την ίδια ημέρα και θα καταχωρηθεί στα Πρακτικά. Τα πρακτικά τηρούνται σε απλό χαρτί.

Ολόκληρη η Διακήρυξη της Δημοπρασίας υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου.