» Χορηγία του “Τρόπος του Λέγειν”, στην Ένωση Κρητών

Χορηγία του “Τρόπος του Λέγειν”, στην Ένωση Κρητών

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” αποδέχεται την χορηγία του Κέντρου Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής Υποστήριξης “Τρόπος του Λέγειν” και των Διευθυντών αυτής Κατερίνας Κωστούλα και Παναγιώτη Περάκη.

Με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης, χορηγούν στα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι, πράξη που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την ευαισθησία και την παρρησία τους στην καθημερινότητα της κοινωνίας.

Η οικογένεια της Ένωσης είναι ευτυχισμένη που εδώ και δύο χρόνια έχει στο δυναμικό της την οικογένεια του Παναγιώτη Περάκη και της Κατερίνας Κωστούλα, με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες και αρετές τους. Σας ευχαριστούμε…

Στις φωτογραφίες, ο Πρόεδρος Παντελής Πρεντάκης παραλαμβάνει το πρώτο συλλεκτικό μπλουζάκι της επετείου των 60 χρόνων, για το αρχείο της Ένωσης, από τους χορηγούς Κατερίνα Κωστούλα και Παναγιώτη Περάκη, διευθυντές του “ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ”.

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!