» Νέα στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό

Νέα στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό

Νέα στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό – Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω στάσης εργασίας.

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το σωματείο των ηλεκτροδηγών της γραμμής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρει μεταξύ άλλων:

Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό.

Πηγή: Akous.Νέα

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!