» Τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου”

Τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου”

Η αναβάθμιση των αθλητικών υπηρεσιών του Δήμου μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και πλέον στη διάθεση όλων των συμπολιτών μας βρίσκεται το αγωνιστικό τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών. Η τοποθέτηση του στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου” Αγίας Βαρβάρας, Σιπύλου 16, ολοκληρώθηκε και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ωράρια λειτουργίας των τμημάτων ερασιτεχνικού και αγωνιστικού τραμπολίνο.

Κατάλληλο για γυμναστική και άκρως διασκεδαστικό, το τραμπολίνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ένταξη του στα Ολυμπιακά Αγωνίσματα απο το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Ηλικία έναρξης αποτελούν τα 5 ή 6 έτη και η ενασχόληση με το τραμπολίνο είναι ευεργετική τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα μιας και γυμνάζει όλο το σώμα, χαρίζει ελαστικότητα, ταχύτητα και βοηθάει τα παιδιά να διευρύνουν την αντίληψη τους και την κοινωνικότητα τους.

Η εξάσκηση στο τραμπολίνο απαιτεί προπονητές με ιδιαίτερη εξειδίκευση και αυτό το εξασφαλίσαμε με τη συνεργασία μας με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τα ηλικιακά τμήματα καθώς και τα ωράρια λειτουργίας τους.

Θέμος Ντάβιος

Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!