» Συναυλία “Υπό το Φως του Φεγγαριού” από τη ΔΗΚΕΑΒ

Συναυλία “Υπό το Φως του Φεγγαριού” από τη ΔΗΚΕΑΒ

Ο φετινός Ιούνιος ήταν για το Δήμο μας ο πλέον Πολιτιστικός όσων θυμόμαστε τουλάχιστον.

Κάθε μέρα και μια πολιτιστική εκδήλωση  από το Δήμο ή από Φορείς της πόλης μας.

Εκδηλώσεις ποιοτικές και αξιόλογες.

Μουσικές, εικαστικές, παραδοσιακές, χορευτικές, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.

Μία τέτοια ποιοτική μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της πόλης μας την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Άλσος Ειρήνης.

Συναυλία “Υπό το Φως του Φεγγαριού” από τη ΔΗΚΕΑΒ.

Με τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου κ. Λευτέρη Καλκάνη να διευθύνει αλλά και να συνοδεύει τους τραγουδιστές με το αρμόνιο, όσοι παρευρέθηκαν στην συναυλία, παρά την ζεστή βραδιά απόλαυσαν μοναδικές εκτελέσεις και σιγοτραγουδούσαν με τους ερμηνευτές τα τραγούδια που εκτελούσαν.

Υπό την απειλή διακοπής ρεύματος, από τις αρκετές που σημειώθηκαν σήμερα και στην πόλη μας, από την υπερβολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω καύσωνα, ο Δήμος προέβλεψε και υπήρχε στον χώρο της συναυλίας γεννήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο χώρο, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε πολιτιστική εκδήλωση. Μάλιστα το γεγονός ότι υπήρχε η επιλογή σε όσους ήθελαν να κάτσουν στο Αναψυκτήριο και να απολαύσουν το παγωτό, το αναψυκτικό ή το ποτό τους παρακολουθώντας την εκδήλωση, σφράγισε την επιτυχή επιλογή του χώρου της Συναυλίας.

 

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!