» Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας συνεδριάζει

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας συνεδριάζει

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 8η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 28η Ιουνίου 2017 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

1. 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου 2017.
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
3. Έγκριση μελέτης αποκατάστασης οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (οδοποιίας και αποχέτευσης ομβρίων) στον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.
4. Λήψη απόφασης για χορήγηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Ρόδου 51.
5. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση θαλάσσιων μπάνιων δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 ).
6. Ορισμός δικηγόρου σε επικουρία του έμμισθου δικηγόρου του Δήμου για την ολοκλήρωση της υπόθεσης ENERGA & HELLAS POWER.
7. Ανάκληση της απόφασης με αρ. 16/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός παραχώρησης δικαιώματος χρήσης περιπτέρων α) με δημοπρασία και β) κατόπιν δημόσιας κλήρωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4093/2012» και λήψη νέας απόφασης με τίτλο «Καθορισμό παραχώρησης δικαιώματος χρήσης περιπτέρων με δημοπρασία»
8. Καθορισμός τιμής εισιτηρίων και λοιπές παροχές θερινού Κινηματογράφου «ΠΑΝΘΕΟΝ».
9. Έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για τα έτη 2018-2019.
10. Έγκριση δαπάνης -ψήφιση και διάθεση πίστωσης.
11. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
12. Υπογραφή Πρακτικών.

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!