Ο Δήμος βράβευσε και ξέχασε την χρυσή Ολυμπιονίκη μας!!!

Ο Δήμος, αφού την βράβευσε πριν τέσσερα χρόνια, μετά την κατάκτηση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου του χρυσού μεταλλίου στο άθλημα “ΜΠΟΤΣΙΑ”, (μετά τη δημοσιότητα που έδωσε η εφημερίδα μας στο όλο θέμα), τώρα της αρνείται ώρες στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου για να προπονηθεί.

Μάλιστα προς τιμή της ο Δήμος έδωσε, στα χαρτιά μόνο, το όνομα της στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού, αφού έως σήμερα δεν έχει αναρτηθεί καμία ταμπέλα με το όνομά της, όπως αντιθέτως έχουν κάνει άλλοι Δήμοι με τους δικούς τους Ολυμπιονίκες!!!, όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας η μητέρα της.

Ο λόγος για τη συμπολίτισσά μας Μαριλένα Κορδαλή, πραγματική μαχήτρια στη ζωή που πρόσφατα παντρεύτηκε τον γυμναστή και συνοδό της κ. Παναγιώτη Μακρογιάννη και απέκτησαν και ένα αγοράκι.

Το αίτημά της προς το Δήμο από τον περασμένο Σεπτέμβριο!!!, να προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλλου που διαθέτει παρκέ δεν έχει γίνει αποδεκτό, αφού το πάτωμα του γυμναστηρίου στην οδό Ραιδεστού δεν είναι κατάλληλο για το άθλημα της.

Ελπίζουμε ο Δήμος να επανεξετάσει το αίτημά της και να δώσει ώρες προπόνησης στη συμπολίτισσά μας, αφού η χρυσή Ολυμπιονικής μας μπορεί να προπονείται τις πρωινές ώρες, που το κλειστό δεν χρησιμοποιείται από τις ομάδες και είναι στην κυριολεξία ΚΛΕΙΣΤΟ!!!.