Μέσα στο χρονοδιάγραμμα το έργο του ΜΕΤΡΟ, απαντά ο Δήμος

Σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας την Τετάρτη 22 Ιουνίου, αφού το τελευταίο διάστημα είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις κατά του Δημάρχου κ. Καπλάνη από τους κ.κ. π. Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο και του Δημοτικούς Συμβούλους Βασιλάκο Θεόδωρο και Γιάγκα Μιχάλη, με θέμα τα μπάζα του εργοταξίου του σταθμού του ΜΕΤΡΟ της πλατείας Ελευθερίας του Κορυδαλλού τα οποία διοχετεύονται στην πόλη μας.

Τόσο ο κ. Βασιλάκος όσο και ο κ. Γιάγκας έβαλαν το θέμα στο Συμβούλιο και ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης με στοιχεία και αριθμούς τους απάντησε, τονίζοντας όμως πως καλοδεχούμενη η κριτική αλλά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του, που έχει εισπράξει, τους επιστρέφει.

Στην απάντησή του ο κ. Καπλάνης όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος υποστήριξαν πως το έργο βρίσκεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα και πως ίσως να είναι και μπροστά από αυτό.

Η μελέτη προβλέπει η Βενιζέλου να παραδωθεί το καλοκαίρι του 2017, ενώ σημείωσε πως πρέπει να μην ξεχνάμε πως το έργο είχε σταματήσει για 8 ολόκληρους μήνες, τότε που τα οικονομικά της χώρας δεν επέτρεπαν την ομαλή συνέχισή του.

Ο κ. Καπλάνης εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για την πορεία των έργων και έγινε κατανοητό από όλους, το γεγονός αυτό.

Σε καμμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί η μεταφορά των μπάζων άλλων εργοταξίων στην πόλη μας, για την τελική απομάκρυνσή τους και αυτό υποστηρίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης με το δίκιο τους.

Σημειώνουμε πως ο κ. Βασιλάκος είχε δημόσια καλέσει τον π. Δήμαρχο κ.Λάμπρο Μίχο να προσέλθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκείνος όμως δεν ανταποκρίθηκε.

Είδαμε όμως σε αυτό να προσέρχεται ο υιός του Σπύρος…