Βασιλάκος προς Λάμπρο Μίχο: “Σε προσκαλώ να παρευρεθείς στο Δημοτικό Συμβούλιο”

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας έντονης επιθετικής κριτικής κατά του Δημάρχου κ. Καπλάνη, σχετικά με τα μπάζα από το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ της Πλατείας Ελευθερίας (Κορυδαλλού), που διοχετεύονται στην πόλη μας, αντί να απομακρύνονται μέσω του γειτωνικού Δήμου.

Τον χορό των επιθέσεων άνοιξε ο κ. Βασιλάκος, τον συνέχισε ο π. Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος με δύο “ανοικτές επιστολές” ενώ υπήρξε και ανακοίνωση επί του θέματος από τον κ. Γιάγκα.

Σημειώνουμε πως στα κείμενα των κ.κ. Βασιλάκου και Μίχου ιδιαίτερα, υπάρχουν ταπεινωτικές αναφορές στο πρόσωπο του κ. Καπλάνη, ο οποίος όμως δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί των ανακοινώσεων των δύο παραπάνω.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βασιλάκος πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει πως θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σήμερα, προχώρησε ένα βήμα μακρύτερα καλώντας μέσω του διαδικτύου, από την ιστοσελίδα του στο fb, τον κ. Λάμπρο Μίχο να παρευρεθεί κι εκείνος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την επόμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Μίχος αποδεχθεί την πρόσκληση Βασιλάκου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εάν παρευρεθούν ταυτόχρονα οι παραπάνω τρεις (Καπλάνης, Μίχος, Βασιλάκος) στη συνεδρίαση και γίνει συζήτηση επι του θέματος, θα ακουστούν πολλά…