Σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα φύλλα της “Π”, της τελευταίας 40ετίας, με ένα “ΚΛΙΚ”…

Η Εφημερίδα μας σε λίγους μήνες κλείνει 40 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στην πόλη μας.

Πλέον η έντυπη έκδοση πολλών ιστορικών εφημερίδων ακόμα και καθημερινών, έχει περάσει σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι σημερινές δυνατότητες που υπάρχουν μέσω INTERNET και άλλων τρόπων μεταφοράς δεδομένων και στην ειδησεογραφία, ωθούν η ενημέρωση πλέον να γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Αυτόν τον δρόμο επέλεξε η Εφημερίδα μας στα μέσα του 2014, για να συνεχίσει την πορεία της.

Την ηλεκτρονική έκδοση της “Π” επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας και μη, αφού την εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Με ευκαιρία τα 40στά γενέθλιά μας, σε λίγους μήνες, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε σε ηλεκτρονική μορφή τα πρωτοσέλιδα και οχι μόνο, όλων των φύλλων που έχουμε κυκλοφορήσει αυτές τις δεκαετίες.

Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την ευκαιρία να “ταξιδέψετε” οι παλαιότεροι στα χρόνια πριν και οι νεότεροι να μάθετε από “πρώτο χέρι” πως η πόλη μας άλλαξε μορφή, ποιοί συνετέλεσαν σε αυτό, ποιοί φορείς και άτομα αγωνίστηκαν για αλλαγές και έργα και ότι άλλο έχει να κάνει με την εξέλιξη της Αγίας Βαρβάρας.

Γεγονότα που συνέβησαν και σημάδεψαν την πορεία αυτής της πόλης, όπως τα κατέγραψε η πένα της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”.

Όταν εμφανιστεί το πλαισιάκι, που βλέπετε παραπάνω, στην εφημερίδα μας, με ένα ΚΛΙΚ θα έχετε τη δυνατότητα να επίλεγετε τον χρόνο και τον μήνα που θέλετε να βρεθήτε και να αναγνώσετε.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΤΟΙΜΟΙ