Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που ευθύνεται για το θανάσιμο τροχαίο στην Αγία Βαρβάρα

Προφυλακιστέος έπειτα από την δίωρη απολογία του κρίθηκε ο 21χρονος Παναγιώτης Δημητρίου ο οποίος ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο του 45χρονου Σταύρου Χριστόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο νεαρός τόνισε ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα κάτι το οποίο δεν έπεισε τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή του.

Εν τω μεταξύ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 21χρονος έγινε δέκτης υβριστικών συνθημάτων από συγγενείς του άτυχου 45χρονου. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών τον αποκαλούσαν δολοφόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 09.30 το πρωί στα δικαστήρια βρίσκονταν συγκεντρωμένοι Ρομά. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια έτσι ώστε να αποφευχθούν επεισόδια.

Όσον αφορά τον δεύτερο κατηγορούμενο, αυτός αφέθηκε ελεύθερος καθώς εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι δεν υπάρχει κάποια κατηγορία σε βάρος του.

Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια η συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής Γιάννα Παναγοπούλου, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για ένα τροχαιο ατύχημα, «έναν ελιγμό» που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ατόμου. «Σήμερα δικαιώνεται η πολιτική αγωγή ότι η υπόθεση αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

πηγή: clevernews