Με κατάρες και απειλές πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 45χρονου που έχασε τη ζωή του στο “τροχαίο”


Σε βαθύ κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στο Γ” Νεκροταφείο η κηδεία του 45χρονου Σταύρου Χριστόπουλου πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο Κεραυνός και πατέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 22 Μαϊου, στο “τροχαίο”, στην οδό Κρήτης.

Πριν τη μεταφορά της σορού στο Γ’ Νεκροταφείο η νεκρική πομπή ξεκίνησε από το σπίτι του εκλειπόντα και πέρασε από όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μάλιστα στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος εκτυλίχθηκαν εικόνες βγαλμένες από αρχαία τραγωδία με τους συγγενείς και τη γυναίκα του άτυχου άνδρα να ζητούν την απόδοση δικαιοσύνης.

Εν τω μεταξύ στο χώρο του νεκροταφείου οι συγγενείς του άτυχου άνδρα εκτόξευαν κατάρες και απειλές προς τον 21χρονο Ρομά που ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο.

Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα μερικοί εκ των οποίων φώναζαν «θα πάρουμε εκδίκηση» ενώ απήυθυναν κατάρες τόσο εναντίον του δράστη όσο και κατά της οικογένειάς του. Ακόμη η μητέρα του 41χρονου φώναζε με σπαρακτικό τρόπο  «γιε μου έφυγες»

Η γυναίκα του άτυχου 45χρονου μετέβη στο νεκροταφείο σε εμφανή κατάσταση σοκ, ενώ την υποβάσταζαν τα παιδιά της. Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της σορού του 45χρονου στην τελευταία του κατοικία το πλήθος φώναζε «Χαιρετίσματα στους συγγενείς μας» και «Καλό Παράδεισο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής άτομα του στενού περιβάλλοντος του εκλιπόντος φώναζαν «Απόψε θα καεί η Αγία Βαρβάρα. Γνωρίζουμε, εκτός από τον φονιά, ποιοι άλλοι φταίνε. Ήταν ανθρωποκτονία εκ προμελέτης».

Τέλος στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και εκπρόσωποι οργανώσεων Ρομά.

Πηγή – Φωτο:CLEVERNEWS