Εκτονώνεται η κατάσταση στην πόλη μας, μετά την παράδοση του δράστη


Αφίσες του αδικοχαμένου Σταύρου Χριστόπουλου έχουν γεμίσει οι δρόμοι της πόλης μας αλλά και δεκάδες οχήματα συμπολιτών μας στη μνήμη του.

Το σημείο δε που άφησε την τελευταία του πνοή έχει γεμίσει από λουλούδια, εικόνες, σημαίες και άλλα αναμνηστικά που τον θυμίζουν και δείχνουν την αγάπη συμπολιτών μας προς το πρόσωπό του.

Λίγες ώρες από την παράδοση του δράστη Παναγιώτη Δημητρίου στην Αστυνομία και την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα, φέρεται να εκτονώνεται η εκρηκτική κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη μας από την περασμένη Παρασκευή 22 Μαϊου που έγινε το θανατηφόρο  “τροχαίο”.

¨Όπως είχαν προειδοποιήσει αγανακτισμένοι συμπολίτες μας, τα επεισόδια δεν θα σταματούσαν εάν ο δράστης δεν εμφανιζόταν στην Αστυνομία.

Στην οδό Κρήτης, λίγα μέτρα από το σημείο του συμβάντος, δεκάδες συμπολίτες μας έχουν μαζευτεί και σχολιάζουν τα γεγονότα.

Λίγες δεκάδες μέτρα ποιο πάνω στην οδό Πύργου στην κατοικία του δράστη που πήρε φωτιά από εμπρησμό, έχουν γραφεί διάφορα συνθήματα στους τοίχους της, που απευθύνονται στον δράστη όπως ”Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΚΡΕΜΑΣΟΥ” κ.ά.

Ο Δημητρίου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Εισαγγελέα, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαϊου