Τελικά πόσα είναι τα επιπλέον τ.μ. που δηλώθηκαν από συμπολίτες μας;;;

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο δήμος μας προχώρησε σε πρόσληψη συμπολίτη μας, με δίμηνη διάρκεια προκειμένου να επεξεργαστεί τα στοιχεία από τα επιπλέον τ.μ. που δηλώθηκαν από ιδιοκτήτες ακινήτων στην πόλη μας.

Η σύμβαση έληξε προ ολίγων εβδομάδων και ελπίζουμε να ολοκληρώθηκε η δουλειά.

Κάνουμε αναφορά στο θέμα, διότι υπάρχει από τον περασμένο Νοέμβριο σε εκκρεμότητα το ζήτημα του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που δηλώθηκαν.

Υπενθυμίζουμε πως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιάγκας υποστήριξε πως δηλώθηκαν επιπλέον 285.000 περίπου τ.μ., πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει μία μείωση των Δημοτικών τελών που πληρώνουν οι συμπολίτες μας κατά 10%, αφού θα αυξηθούν τα έσοδα του δήμου για το 2021, από τα ανταποδοτικά τέλη, παραθέτοντας και επίσημο πίνακα από τις υπηρεσίες του δήμου

Ο δήμαρχος κ. Μίχος από την πλευρά του υποστήριξε πως τα νεοδηλωθέντα τ.μ. είναι πολύ λιγότερα, από αυτά που παρουσίασε ο κ. Γιάγκας.

Τώρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε η εργασία του ατόμου που ανέλαβε να φέρει σε πέρας αυτήν την  εργασία, ο δήμαρχος κ. Μίχος μπορεί να είναι σαφέστερος επί των αριθμό των τετραγωνικών μέτρων, που δηλώθηκαν…

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ: