Αλεξάνδρα Φέγγη: “Δόλια η συμπεριφορά του Δημάρχου κατά δημοτικών υπαλλήλων”

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  –

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,

ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Μυστικά μαγειρέματα, παραπλάνηση του υπηρεσιακού συμβουλίου και απομάκρυνση μη αρεστών, στο Δήμαρχο, άξιων και έμπειρων δημοτικών υπαλλήλων !

Κρυφά από όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και από το Σωματείο εργαζομένων,  ο Δήμαρχος έστειλε έγγραφο στο υπηρεσιακό συμβούλιο , παραπλανώντας το με ψευδείς ισχυρισμούς, για μείωση θέσεων στελεχών στο Δήμο.

Η δόλια αυτή συμπεριφορά του Δημάρχου είναι ένα ύπουλο χτύπημα στους δημοτικούς υπαλλήλους , με στόχο στην πραγματικότητα, την απομάκρυνση, από θέσεις- κλειδιά, εργαζομένων,  μη αρεστών στη Διοίκηση !

Η δυσαρέσκεια των υπαλλήλων είναι, δικαίως, τεράστια  και εστιάζεται κυρίως στον αιφνιδιασμό τους από το γεγονός ότι άλλα τους έλεγε ο Δήμαρχος προφορικά και άλλα έκανε υπογείως , ερήμην τους και εναντίον τους!

Αποτέλεσμα είναι, οικονομολόγοι να μεταφέρονται στην Κοινωνική Υπηρεσία και Κοινωνιολόγοι και Κοινωνικοί λειτουργοί  στις Οικονομικές Υπηρεσίες! Η Κοινωνική Υπηρεσία, πρότυπο υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα, με τεράστιο έργο, προσφορά, εμπειρία, γνώση και ζήλο των υπαλλήλων της, αποδιοργανώνεται!

Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι η Διοίκηση του Δήμου, προφανώς, δεν έχει ιδέα για τη σύγχρονη διοίκηση και  την αξιοποίηση της γνώσης και της εξειδίκευσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΕΓΓΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»