Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται το πολιτικό ενδιαφέρον της πόλης μας, τις επόμενες εβδομάδες

Στις δικαστικές αίθουσες θα μεταφερθεί τις επόμενες εβδομάδες το πολιτικό ενδιαφέρον της πόλης μας, αφού έχουμε τις παρακάτω εκδικάσεις μεταξύ Δημοτικών Αρχόντων και μη:

Αγωγές Γιάγκα κατά Μίχου και Σωτηρόπουλου –

Επίσης  μηνύσεις Μίχου κατά Ρεμπή και Σωτηρόπουλου κατά Γιάγκα

Συγκεκριμένα πρόκειται να συζητηθούν:

Αγωγή του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας κ. Μιχάλη Γιάγκα κατά του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου για συκοφαντική δυσφήμιση την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, επειδή ο δήμαρχος αποκάλεσε τον πρώτο με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιάγκας στην αγωγή του, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Σημειώνουμε πως η συνεδρίαση εμεταδίδετο μέσω διαδικτύου ζωντανά.

……………………………………

Μήνυση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου κατά του κ. Γιώργου Ρεμπή (π. υπ. Δημάρχου και Δημ. Συμβούλου της πόλης μας) για συκοφαντική δυσφήμιση, εξ αιτίας σχολίων του δεύτερου κατά του προσώπου του στο διαδίκτυο. Εκδικάζεται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Τα σχόλια του κ. Ρεμπή,  αφορούσαν το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, τον “καταυλισμό” τσιγγάνων στην πόλη μας, το π. αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” κ.ά.

……………………………………

Αγωγή Μιχάλη Γιάγκα κατά του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου, σχεδόν με το ίδιο κατηγορητήριο με εκείνο κατά του κ. Μίχου, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

……………………………………

Επίσης υπάρχει  μήνυση του κ. Σωτηρόπουλου κατά του κ. Γιάγκα με αφορμή τοποθετήσεις του δεύτερου οι οποίες αφορούσαν τον κ. Αντιδήμαρχο. Η υπόθεση είχε να κάνει με την πρωτοβουλία της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” να φέρει την  κινητή μονάδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας για δωρεάν μαστογραφίες σε συμπολίτισσές μας το 2018. Για τη μήνυση αυτή δεν πληροφορηθήκαμε την ημερομηνία εκδίκασής της, παρ΄ ότι έχει οριστεί όπως ενημερωθήκαμε.

……………………………………

Οι παραπάνω μηνύσεις και αγωγές, επρόκειτο να εκδικασθούν προ μηνών, αλλά λόγω κορωνοϊού ανεβλήθησαν τότε και θα έρθουν στο ακροατήριο, στις παραπάνω ημερομηνίες, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο…

Κοινός παρανομαστής στις παραπάνω υποθέσεις και πηγή στοιχείων, όπως πληροφορηθήκαμε, είναι η εφημερίδα μας και δημοσιεύματά της, τα οποία θα επικαλεστούν εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις, προς απόδειξη των ισχυρισμών τους.