Προετοιμάζεται για την αδειοδότησή του το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα

Δύο μεταχειρισμένα κοντέϊνερς που μεταφέρθηκαν στο χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, προβλέπεται να δώσουν λύσεις σε απαραίτητες στοιχειώδεις ανάγκες, ώστε το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα να γίνει λειτουργικό.

Αφού ολοκληρωθούν οι εναπομείναντες εργασίες και λεπτομέρειες και το γήπεδο αδειοδοτηθεί, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑ, η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, η οποία από εφέτος θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα  Α΄ Κατηγορίας  ΕΠΣΑ, θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα μετά από 15 και πλέον χρόνια.

Εχθές το πρωί έφτασαν με βαριά φορτηγά, στο χώρο του γηπέδου, ένα σιδερένιο κοντέϊνερ, το οποίο τοποθετήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο και θα χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χώρος και ένα επίσης μεταχειρισμένο λυόμενο, το οποίο αφού επισκευαστεί (πατώματα, ηλεκτρικά κ.λ.π.) θα χρησιμοποιηθεί σαν γραφεία.

Το γήπεδο μπορεί να αδειοδοτηθεί  ακόμα και χωρίς την ύπαρξη κερκίδων. Σημειώνουμε πάντως πως στη χθεσινή  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, υπήρχε σαν θέμα: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή οπλισμένης βάσης πλατφόρμας για την στήριξη μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Ριμινίτικα».