Κάδος χωρίς καπάκι “πνίγει” γειτονιά στις δυσοσμίες από τις αναθυμιάσεις των σκουπιδιών…

Στη γωνία Λέσβου και Κουντουριώτη υπάρχει κάδος απορριμμάτων, οποίος δεν έχει καπάκι και τα απογεύματα που συνήθως γεμίζει, η γειτονιά δεν μπορεί να “σταθεί” από τις αναθυμιάσεις και τη μπόχα που διαχέεται στην ατμόσφαιρα.

Απευθύνθηκε συμπολίτης μας, όπως μας είπε, στο Δήμο για να τοποθετηθεί καπάκι και του απάντησαν πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα καπάκια αυτή τη στιγμή και πως θα κοιτάξουν να βρουν από κανέναν άλλο Δήμο, για να το τοποθετήσουν.

Ερώτημα, εάν όντως συμβαίνει το παραπάνω, γιατί ο Δήμος δεν τοποθετεί στη γωνία έναν από τους καινούργιους κάδους, που έχει στο αμαξοστάσιο και λιάζονται και όταν βρει καπάκι και  επισκευάσει τον συγκεκριμένο τον πάει κάπου όπου υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση; 

Τέλος μιας και ο λόγος σε εκείνη τη γειτονιά, στην οδό Αριστοτέλους κοντά στην Κουντουριώτη, υπάρχει όχημα με πινακίδες, το οποίο είναι εκεί, σύμφωνα με συμπολίτισσά μας, πάνω από δύο χρόνια ακίνητο.

Μιας και γίνεται απόσυρση, ας πληροφορηθεί ο Δήμος από γείτονες σχετικά, όπως επίσης και ένα δίκυκλο,  επί του ίδιου δρόμου κοντά σε κάδους απορριμμάτων, είναι πιθανότατα παρατημένο, επί μήνες στο ίδιο σημείο.