Α.Σ.Δ.Α.: Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Περιστερίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 οι εκλογές του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.) για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής.

Έπειτα από ψηφοφορία, για τη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και εκτελεστικό μέλος ο πρώην Δήμαρχος Πετρούπολης και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θωμάς Κοτσαμπάς.

Οι θέσεις των εκτελεστικών μελών που εκλέχθηκαν θα είναι άμισθες.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Α.Σ.Δ.Α. ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης μίλησε στο PeristeriNews.gr λέγοντας: «Θέλοντας το καλύτερο για τους πολίτες και τις πόλεις της Δυτικής Αθήνας, αποφάσισα να αναλάβω την Προεδρεία του ΑΣΔΑ. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα λόγια. Είμαστε άνθρωποι που μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια. Θα παλέψουμε για το συμφέρον των συμπολιτών μας όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα γίνει με όλους τους Αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Αθήνας μαζί. Γιατί αυτά που μας ενώνουν ειναι τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής που ζητούν λύσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης και Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία και αποχώρησαν αφού είχαν θέσει θέμα Γενικού Γραμματέα.

ΠΗΓΗ: PeristeriNews.gr