Συνεχίζεται το μπαράζ επαφών του ΠΕΣΥΔΑΠ

Θέματα αρμοδιοτήτων του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), που εστιάζουν στην περιβαλλοντική προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συζητήθηκαν στη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΕΣΥΔΑΠ με τον πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλη Κόκκαλη την Πέμπτη 18.06.2020 στην έδρα του ΕΔΣΝΑ. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΣΔΝΑ. Σε εξαιρετικό κλίμα κατανόησης και συνεργασίας ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μαζί με τον εντεταλμένο του ΠΕΣΥΔΑΠ για τα αδέσποτα ζώα Μιχάλη Ευθυμιάδη, ενημέρωσαν αναλυτικά τον Πρόεδρο για ζητήματα:

Προστασίας αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος,
Πυροπροστασίας του όρους Αιγάλεω,
Πολιτικής προστασίας,
Ασφάλειας εργαζομένων και
Περίθαλψης αδέσποτων ζώων

Ο Βασίλης Κόκκαλης διαβεβαίωσε για το ισχυρό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στα παραπάνω θέματα. Συμφωνήθηκε ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία ΕΔΣΝΑ και ΠΕΣΥΔΑΠ για την αντιμετώπιση προβλημάτων υποδομής των δύο Συνδέσμων. Επίσης συμφωνήθηκε ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ να επισκεφτεί το όρος Αιγάλεω και μετά να πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη με συμμετοχή Περιφέρειας – ΠΕΣΥΔΑΠ – και των Δήμων Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου για τα προβλήματα του όρους Αιγάλεω.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε ότι «Το ενδιαφέρον του Βασίλη Κόκκαλη, η αποτελεσματική του δράση σε κρίσιμα αυτοδιοικητικά ζητήματα και η θεσμική του ιδιότητα ως Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να παρέχουμε ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες».