Προοδευτική » Η Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ, για τη προσαγωγή των ανηλίκων στο Α.Τ.

Η Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ, για τη προσαγωγή των ανηλίκων στο Α.Τ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθές το βράδυ 12-02-2020 η Αγία Βαρβάρα, βίωσε την επίδειξη του υπέρμετρου ζήλου των αστυνομικών της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών.

6 ανήλικα άτομα, 14 – 16 ετών προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και παρέμειναν από τις 9.00 έως τις 12.30, οπότε αφέθηκε ελεύθερος και ο “ένοχος”, ο οποίος είχε γράψει συνθήματα με μαρκαδόρο σε παιδική χαρά της πόλης.

Η ταχύτητα ανταπόκρισης της αστυνομίας στην κλήση της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου της πόλης κου Πουλάκη, είναι αξιοσημείωτη. Την ώρα που στην Αγία Βαρβάρα τα φαινόμενα παραβατικότητας, ληστειών, διακίνησης ναρκωτικών είναι καθημερινά, η κινητοποίηση της αστυνομίας, η ταχύτατη προσαγωγή των ανηλίκων, η αντιμετώπιση του 16χρονου παιδιού, που από την πρώτη στιγμή παραδέχτηκε ότι έγραψε τα συνθήματα, σαν εγκληματία με την λήψη αποτυπωμάτων, κατάθεση κλπ δημιουργεί ερωτηματικά.

Η Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι ενταγμένο στη συνολικότερη αντίληψη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία χειρίζεται τα θέματα της ασφάλειας με όρους επικοινωνιακούς και με μηδενικά αποτελέσματα, αδιαφορώντας για τις τεράστιες ψυχολογικές συνέπειες κάποιων πράξεων, όπως είναι η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από ένα 16χρονο παιδί, ενσταλλάζοντας στην ψυχή του τον φόβο και την ανασφάλεια που θα το ακολουθούν στο μέλλον του.

Δυστυχώς, οι δημότες της πόλης μας έχουν πολλούς και σοβαρούς λόγους για να αισθάνονται ανασφάλεια. Αυτούς τους λόγους θα πρέπει η αστυνομία να αντιμετωπίσει.

Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!