Κακώς πληροφορημένος είναι ο κ. Μίχος σχετικά με το ΝΙΚΗΦΟΡΟ

Κακώς πληροφορημένος πρέπει να είναι ο Δήμαρχος κ. Μίχος όσον αφορά τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και τη δυναμικότητά τους.

Αυτό συμπεραίνεται από την τοποθέτησή του, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, σε σχόλια που έκανε για το ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ομιλίας του, κάποιος από το ακροατήριο του ζήτησε να αναφερθεί στο θέμα του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, προφανώς για τις ελάχιστες ώρες που έχει πάρει για αγώνες και προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Σιπύλου, σε σχέση με τα δύο άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Σημειώνουμε πως έχουν δοθεί στον ΝΙΚΗΦΟΡΟ μόλις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ώρες την εβδομάδα και επιπλέον άλλες δύο κάθε δεκαπέντε, εάν περισσεύουν από τον ΟΔΥΣΣΕΑ, σε αντίθεση με ΠΟΛΥΝΙΚΗ και ΟΔΥΣΣΕΑ, οι οποίοι έχουν ΔΕΚΑ ώρες ο καθένας από αυτούς, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε πως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ στην πόλη μας και άφησε να εννοηθεί πως διαμαρτυρήθηκε ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που έχασε ώρες από το κλειστό, εξ αιτίας του τουρνουά.

Πως είναι δυνατόν για δέκα παιδιά να μην γίνει αυτό το τουρνουά που προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη μας, αναρωτήθηκε μεγαλοφώνως.

Μόνο που εάν είχε τέτοια ενημέρωση ο Δήμαρχος ήταν λανθασμένη. Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ δεν διαμαρτυρήθηκε σε κανέναν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει ώρες στο κλειστό το Σαββατοκύριακο, αλλά άλλος σύλλογος.

Αλλά εκείνο με το οποίο αποδείχτηκε η κακή ενημέρωση που έχει, είναι ο αριθμός των αθλητών που έχει στις τάξεις του.

Ο κ. Μίχος ανέφερε πως ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ έχει εβδομήντα παιδιά, εκ των οποίων τα πενήντα είναι από το Αιγάλεω.

Λάθος πληροφόρηση έχεις κ. Δήμαρχε.

Ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, σύμφωνα με τις επίσημες καταστάσεις της ΕΣΚΑ,  του Ιουλίου 2019, που μας έδωσε, έχει στις τάξεις του  161 ενεργούς αθλητές με ΔΕΛΤΙΑ όπως υποστηρίζει και γύρω στους είκοσι, χωρίς Δελτίο αθλητή, λόγω ηλικίας!!!

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που είχατε δίκαιο σχετικά με τη σύνθεση των αθλητών 50 από το Αιγάλεω και 20 από την Αγία Βαρβάρα, τι σημαίνει αυτό κ. Μίχο;

Κατέχετε από αθλητισμό ή απλά σας καθοδηγούν, διότι εάν αρχίσουμε και βάζουμε σύνορα στον αθλητισμό αλίμονό μας.

Φαντάσου Δήμαρχε τα τελευταία 15 χρόνια που η πόλη μας δεν έχει ποδοσφαιρικό γήπεδο και η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ φιλοξενείτο σε γήπεδα γύρω Δήμων, να σκέπτονταν οι Δήμαρχοι τους πως η ΑΠΕ δεν ήταν ομάδα τους και δεν της παραχωρούσαν γήπεδο να παίζει.

Το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της πόλης μας θα είχε διαλύσει.

Αυτό θα γίνει και με τον ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ, εάν συνεχίσετε να τον αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο, επειδή στις τάξεις του έχει αθλητές από άλλους Δήμους, οι οποίοι τον επέλεξαν για να αθληθούν.

Αυτό δηλαδή που πρέπει να είναι τίτλος τιμής, του το γυρίζετε σαν μειονέκτημα;

Πάντως επειδή υπάρχει ακόμα καιρός για να σωθούν τα πράγματα, αναθεωρήστε ορισμένες απόψεις που είναι λανθασμένες και βασίζονται προφανώς σε κακή σας ενημέρωση.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τις επίσημες καταστάσεις της ΕΣΚΑ με τους αθλητές του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ του Ιουλίου 2019 (τα ονόματα των αθλητών δεν διακρίνονται λόγω προσωπικών δεδομένων).

Εάν κ. Μίχο μετά και τη δημοσίευση των παραπάνω καταστάσεων δεν πειστήκατε για τη δυναμικότητα της ομάδας του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, τότε μάλλον δεν θα πειστείτε.

Όταν όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τους αθλητές του από την πόλη μας, λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου προπόνησης και εκείνοι πάνε σε σωματεία άλλων Δήμων, ελπίζουμε οι εκεί συνάδελφοί σας να γνωρίζουν περισσότερα από τον αθλητισμό και να τους καλοδεχτούν…