Λάμπρο Μίχο, επιστολή συνδημότισσας που σε αφορά, μέσω “Προοδευτικής”…

Λάβαμε από συμπολίτισσά μας την παρακάτω επιστολή αγωνίας.

Την δημοσιεύουμε με την ελπίδα πως ο Δήμαρχος κ. Μίχος θα ανταποκριθεί στις δίκαιες αιτιάσεις της.

“Γεια σας.

Επειδη ανελλιπως σας παρακολουθω και βλεπω πως ακουει ο Δημος τις προτασεις σας που αφορουν κυριως την καθαριοτητα θα μπορουσατε να μεσολαβησετε ωστε καποια ευλογημενη στιγμη να καθαριστει στην Μιαουλη και συγκεκριμενα απεναντι απο το 45- 47 μερος;

Και σας εξηγω πως εχει η κατασταση.

Μενω κοντα 48 χρονια σε αυτον τον δρομο και απειρες ειναι οι φορες που καθαριζω το σημειο αυτο. Ειναι αλανα και απο τους ευκαλυπτους συσωρευονται φυλλα. Και οταν λεω φυλλα εννοω στρωματα απο αυτα.

Βρισκουν ευκαιρια και οι καλο νοικοκυραιοι ριχνουν μπαζα σκουπιδια αι οτι αλλο φανταστειτε. Εχω μαζεψει και γω δεν ξερω τι. Εκανα ποσπαθεια και με εξοδα μου φυτεψα δαφνες στην ακρη του πεζοδρομιου μη τυχον και συγκινηθουν.

Τα ιδια. Δεν μπορω πλεον να γινω και η χαζη της Μιαουλη.

Μηπως λεω θα μπορουσε ο Δημος με τα μεσα που διαθετει να καθαρισει τον χωρο;

Πανω ακριβως απο κει που σας περιγραφω υπαρχει ενα εκαταλελειμενο μικρο γηπεδακι μπασκετ. Αραγε δεν θα ηταν ομορφα να καθαριστει το μερος απο το σωρο των φυλλων που απο κατω κρυβουν οτι φανταστει η ψυχη σας;

Δεν συζητω και το γεγονος οτι ειναι θεοσκοτεινα στο γηπεδακι και το βραδυ καλυπτομενοι απο τους ευκαλυπτους που ειναι μπροστα του μαζευεται κοσμακης.

Καντε μια βολτα να βεβαιωθητε. Ρωτηστε και απο το επανω δρομο την Ανεξαρτησιας.

Θελω να ελπιζω πως κατι θα καταφερετε.

Σας ευχαριστω πολυ που ειχατε την υπομονη να διαβασετε το παραπονο μου για την αδιαφορια τοσων χρονων…”