Αναφορά – Καταγγελία στο Τμήμα Ασφάλειας του Α.Τ., από τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη

Αναφορά καταγγελία κατέθεσε ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Μανώλης Φραντζεσκάκης, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, στο Τμήμα Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας, σχετικά με το συμβάν που σημειώθηκε σε εκλογικό τμήμα του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, στις 13:55΄σήμερα Κυριακή 1η Ιουνίου κατά την εκλογική διαδικασία και αφορά την παράδοση σφραγισμένου φακέλλου με ψηφοδέλτιο εντός, όπως υποστηρίζει ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης, από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο σε υπ. Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού του κ. Μίχου, προκειμένου να τον παραδώσει σε τρίτο πρόσωπο για να τον χρησιμοποιήσει.

Ο κ. Δήμαρχος στην ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ προς την Έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων, ζητά την αντικατάσταση του Δικαστικού Αντιπροσώπου κ.ά., ενώ υποστηρίζει πως μάρτυρες του γεγονότος υπήρξαν συγκεκριμένα άτομα τα οποία αναφέρει.

Σημειώνουμε προκλήθηκε μεγάλη ένταση σε σημείο σπρωξιμάτων και ύβρεων, μεταξύ εκπροσώπων κομμάτων και παρατάξεων, Δημ. Συμβούλων και εργαζομένων του Δήμου.

Στην πάνω φωτογραφία μας ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου παραδίδει στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας την Αναφορά – Καταγγελία για τα περαιτέρω..