Με επιτυχία η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας

Με τη συμμετοχή 199 αθλητών και αθλητριών που παίρνουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των ατομικών αγώνων, οι οποίοι φιλοξενούνται στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, στην οδό Σιπύλου.

Αθλητές από κάθε γωνιά της χώρας δίνουν το παρόν τους σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα που έχει πολλούς φίλους όλων των ηλικιών και των δύο φύλων.

Η εξέδρα του κλειστού σχεδόν κατάμεστη και στο παρκέ του γηπέδου διεξάγονταν παράλληλα έως και 6 αγώνες ταυτόχρονα στους ειδικούς διαδρόμους προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και επιπλέον κούραση και άγχος σε προπονητές και αθλητές.

Η όλη διοργάνωση υψηλού επιπέδου, χωρίς λάθη και παράπονα και όλα κύλησαν ομαλά.

Αύριο Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί, θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ομαδικούς Αγώνες.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης που παρακολούθησε μέρος των αγώνων, συνεχάρη τους υπεύθυνους για την άρτια διοργάνωση τους, όπως επίσης και τους αθλητές όχι μόνο για τις νίκες τους, αλλά για το ωραίο αθλητικό θέαμα που παρουσίασαν.

Από πλευράς τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον κ. Καπλάνη προσωπικά και το Δήμο μας γενικότερα για τη φιλοξενία των αγώνων στην πόλη μας.

Στους αγώνες παίρνουν μέρος και Αθλητές της πόλης μας.

Μόλις ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα τα δημοσιεύσουμε.