Παραδόθηκε μεγάλο μέρος της πλατείας Παναγίας Ελεούσας

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η υπόσχεση του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη πως μεγάλο μέρος της πλατείας Παναγίας Ελεούσας θα δοθεί στο κοινό πριν τις εκλογές.

Σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου τα κλαρκ της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, μετέφεραν την επί εξαετίας περίφραξη του χώρου, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της πλακόστρωτης και ολοκαίνουργιας κεντρικής πλατείας της πόλης μας.

Ο ίδιος ο κ. Καπλάνης από νωρίς το πρωί παρακολουθούσε τις εργασίες από κοντά, ενώ μας ενημέρωσε πως από την Παρασκευή 10 Μαΐου θα ξεκινήσει η φύτευση φυτών και δένδρων τόσο στα παρτέρια της πλατείας όσο και σε αυτά της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σημειώνουμε τέλος πως οι κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων Δημάρχων, εφ΄όσον το θελήσουν και πιστεύουν στην ανταπόκριση του κόσμου για την κατάληψη μεγάλου μέρους της, θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία, την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Οι εργασίες φυσικά δεν σταματούν, συνεχίζονται κανονικά και με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να παραδοθεί ολόκληρη η πλατεία σύντομα, με τα φυτά, τα δένδρα, τους ανδριάντες, το ηρώο και το συντριβάνι που θα υπάρχει σε αυτήν.

Εκτός των εργασιών στο μέσα μέρος της πλατείας, άλλα συνεργεία μεταφέρουν το τοίχος από την Ελευθερίου Βενιζέλου προς τα μέσα, απελευθερώνοντας παράλληλα και το πεζοδρόμιο της πλατείας.