Γλυκός Ταξιάρχης, υπ. Δημ. Σύμβουλος με τον Γιώργο Καπλάνη

Γεννήθηκα το 1992 και από τότε ζω στην Αγία Βαρβάρα.

Είμαι Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ηλεκτρονική Μάθηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού σχεδιασμού και παροχής υπηρεσιών κατάρτισης.

Παράλληλα υποστηρίζω μαθητές στην προσπάθεια εισόδου τους στα τριτοβάθμια ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας.

Έχω έντονο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό καθώς υπηρετώ το άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσα από το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής ως ενεργό μέλος από το 2012. Σε αυτό μεγάλη συμβολή έχει η δραστηριοποίηση μου μέσα από το σωματείο της πόλης μας «ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» αρχικά ως αθλητής και στην συνέχεια ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου από την θέση του Ταμία.

Στην Αγία Βαρβάρα δραστηριοποιούμαι πολιτικά από το 2010 όταν για πρώτη φορά ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Συμπαράταξη για τον Άνθρωπο και την Πόλη», κάτι που επανέλαβα και στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ακολουθώντας το πνεύμα συνεργασίας των φετινών εκλογών θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η δική μας πόλη» και τον Δήμαρχο μας τον Γιώργο Καπλάνη.

Βασικός μου στόχος είναι να καταφέρουμε μέσα από μια διοίκηση που έχει ως βασικό πυλώνα τον δημότη, να συνεχίσουμε το χρόνιο έργο της δημοτικής αρχής και στο τέλος της θητείας να παραδώσουμε ένα Δήμο ακόμα καλύτερο από το σημείο που μας βρίσκει τώρα.