Ο Παναγιώτης Κουρκουμέλης με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971, γονείς μου είναι ο Αθανάσιος και η Παναγιώτα Κουρκουμέλη.

Μεγάλωσα στην Άνω Αγία Βαρβάρα και φοίτησα στα σχολεία της πόλης μας. Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία Logistics.

Είμαι παντρεμένος με την Άννα Πετράκη και έχουμε δύο παιδιά 18 και 15 ετών.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συμμετείχα ερασιτεχνικά σε ομάδα ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ της πόλης μας. Η αγάπη μου για τα παιδιά και την σχολική κοινότητα με ώθησαν να ασχοληθώ με την βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία της πόλης μας. Η οκταετής συμμετοχή μου σε Συλλόγους Γονέων του 7ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου και ως μέλος της Ένωσης Γονέων Αγίας Βαρβάρας και οι εμπειρίες που απέκτησα, είναι το εφόδιο μου για να τα καταφέρω και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αγία Βαρβάρα-Η Δική μας Πόλη» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.

Πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Αγία Βαρβάρα-Η Δική μας Πόλη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη είναι η μόνη που μπορεί να αντεπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη η πόλη μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.