Συμπολίτης μας ανακάλυψε νέο τρόπο για να μη προχωρήσουν τα έργα στο γήπεδο

Συμπολίτης μας, γνωστός πολέμιος της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Ριμινίτικα βρήκε τώρα καινούργιο τρόπο να καθυστερήσει τα έργα.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, ο συγκεκριμένος συμπολίτης  συχνά – πυκνά επισκέπτεται το Δασαρχείο προσπαθώντας να εμφανίσει πως το γήπεδο που υπάρχει εκεί από το 1985, βρίσκεται σε δασική έκταση και άρα δεν μπορεί να γίνει οποιοδήποτε έργο για την επαναλειτουργία του, όπως έχει αποφασίσει ο Δήμος και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες όταν ο δήμος έστειλε συνεργείο να καθαρίσει τον χώρο από ξερόχορτα κλπ, πήγε στο Δασαρχείο και κατήγγειλε το γεγονός με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι εργασίες καθαριότητας.

Την επομένη που ο δήμος έστειλε ξανά το συνεργείο για να ολοκληρωθεί η καθαριότητα, ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας πήγε ξανά στο Δασαρχείο για να σταματήσει η καθαριότητα, για να πάρει την απάντηση από το Δασαρχείο: “ότι καλά κάνει ο δήμος και καθαρίζει το χώρο”.

Ο συμπολίτης μας αυτός έχει βάλει, φαίνεται, σκοπό της ζωής του να μην ξαναλειτουργήσει το γήπεδο σε αυτό το σημείο και ταλαιπωρεί δεκάδες παιδιά και νέους που θέλουν να αθληθούν αλλά και τα σωματεία της πόλης μας που είναι άστεγα τόσα χρόνια.

Η αεροφωτογραφία που δημοσιεύουμε δείχνει καθαρά το γήπεδο το οποίο δεν βρίσκεται σε καμία δασική έκταση, σε αντίθεση με τα σπίτια που βρίσκονται δεξιά του (όπως βλέπουμε την φωτογραφία)  και συνορεύουν με το δάσος.