Με κατάνυξη, συγκίνηση και την προσμονή της Ανάστασης, η περιφορά του Επιταφίου στην πόλη μας

Με κατάνυξη, συγκίνηση και την προσμονή της Ανάστασης, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η περιφορά του Επιταφίου από τους Ι. Ναούς της πόλης μας.

Πλήθος πιστών ακολούθησαν τον Επιτάφιο από τους δρόμους που πέρασε, ενώ τα σπίτια και οι δρόμοι από τους οποίους πέρναγε ήταν φωταγωγημένα.

Μεγάλη τιμή για την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”, να συνοδεύσει τον επιτάφιο του ιερού ναού της Αγίας Βαρβάρας!

Ύστερα από πρόσκληση του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Δαμιανακη, με αίσθημα τιμής και περηφάνιας ο πρόεδρος Νίκος Γιαλεσάκης και τα μέλη μας προσφέρθηκαν να σηκώσουν και να μεταφέρουν το ιερό σκήνωμα του Εσταυρωμένου με κατάνυξη και σεβασμό.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε την δύναμη και την πίστη του Ιησού, που σήκωσε αγογγυστα τον σταυρό του μαρτυρίου του και να έχουμε την Ανάσταση της αγάπης στις καρδιές μας!

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας και τις οικογένειές τους, που οπότε προσκαλεί ο πρόεδρος Νίκος Γιαλεσάκης, πάντα με προθυμία και χαρά προσφέρουν στην Ένωση μας τον χρόνο και τον κόπο τους !

Καλή Ανάσταση!

Αθηνά Ρουσσάκη