Ολοκληρώθηκε η μελέτη για τα αυθαίρετα στο Νοσοκομείο – Προμήθεια κρεβατιών για δύο κλινικές

Την Παρασκευή 29/3/2019 ολοκληρώθηκε η μελέτη «τακτοποίησης» όλων των αυθαιρέτων κτιρίων του Γ.Ν. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Έτσι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος ώστε το κτίριο που στεγάζει την ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ – ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Νοσοκομείου, που για αρκετά χρόνια (μετά το κλείσιμο της το 2013, όπως και όλων των άλλων κλινικών) βρέθηκε με εκτεταμένες φθορές και σε κατάσταση επικινδυνότητας (που προκλήθηκε από την έλλειψη υγρομόνωσης επιτρέποντας την διείσδυση υδάτων εντός των κτιριακών υποδομών του 1ου ορόφου) να αποκατασταθεί πλήρως και πολύ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 27 ΚΛΙΝΩΝ.

Το εμβληματικό νοσοκομείο της πόλης μας (γνωστό ως «ΛΟΙΜΩΔΩΝ») σύμφωνα με το παραπάνω εξαιρετική εξέλιξη σταδιακά φαίνεται να  επανερχεται σε λειυτουργία.

Τα ευχάριστα πάντως νέα δεν σταματούν εδώ.

Εχθές Τρίτη 2 Απριλίου εγκρίθηκε η διενέργεια Διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτών ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (750 κρεβάτια), για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου & του ΓΝΔΑ «Η Αγ.Βαρβάρα», πιθανής προϋπολογισθείσας δαπάνης 1.500.000,00 € συμπ/νου του Φ.Π.Α.(750 κρεβάτια).

Το σχετικό έγγραφο της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ, προς το Νοσοκομέιο μας έχει ως εξής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
Γ.Ν.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»​ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: 15382/2-4-2019

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ: «Έγκριση σκοπιμότητα διενέργειας διαγωνισμού προμήθειας Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού»

Σας αποστέλλουμε το υπ’ αριθμ. 11/1-4-19 (Απόφαση 47η) απόσπασμα πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας βάσει του οποίου εγκρίθηκε, μεταξύ άλλων, η διενέργεια Διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάση τιμής, για την ανάδειξη προμηθευτών ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (κλίνες), για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου & του ΓΝΔΑ «Η Αγ. Βαρβάρα», πιθανής προϋπολογισθείσας δαπάνης 1.500.000,00 € συμπ/νου του Φ.Π.Α.

Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 913/18-12-2018 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, μεταξύ άλλων, η επιχορήγηση για εξοπλισμό του Γ.Ν. Νίκαιας – Γ.Ν. Αγίας Βαρβάρας ως εξής:

Γ.Ν. Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» – Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα»

Αντικατάσταση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού (750 κρεβάτια)
1.500.000,00 €

Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2059/15-1-19 έγγραφο του Οικονομικού Τμήματος του Νοσοκομείου διαβιβάστηκε στο Τμήμα Προμηθειών, μεταξύ άλλων, το γραμμάτιο είσπραξης υπ’ αριθμ. 4286/2018, ποσού 1.500.000,00 € που πιστώθηκε στο λογαριασμό του Νοσοκομείου και αφορούσε στην προμήθεια του θέματος.

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προς έγκριση της σκοπιμότητας διενέργειας του διαγωνισμού του θέματος

​Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

​ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ