Ο Αντιδήμαρχος κ. Αντρέας Λεωτσάκος, υποψήφιος με τον κ. Πατούλη – Ανακοινώθηκε επίσημα

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Αντρέας Λεωτσάκος, ανακοινώθηκε επίσημα, από τον υπ. Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, πως θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, στο Δυτικό Τομέα.

Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Λεωτσάκου, έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της εφημερίδας μας, από τον περασμένο Νοέμβριο, που έκανε λόγο για την υποψηφιότητα αυτή.

Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Λεωτσάκου, πέρασε από σαράντα κύμματα, διότι για τη θέση στο ψηφοδέλτιο έπαιζε δυνατά και το όνομα του συμπολίτη μας κ. Λεωνίδα Παπανδρέου, τον οποίο ήθελε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιακουμάτος να καταλάβει αυτή τη θέση.

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

“Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Αττικης.

Αποδέχομαι την πρόταση του γιατί πιστεύω στο όραμά του για την αναβάθμιση της Αττικής σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Το προσωπικό μου στοίχημα είναι η δυτική Αθήνα των μη προνομιούχων να γίνει επιτέλους πραγματικά ισότιμη με τα προνομιούχα βόρια και νότια προάστια…

Ευχαριστώ”

 

Υπενθυμίζουμε πως ο υπεύθυνος της εφημερίδας κ. Πάρις Βαμβακόπουλος είχε ρωτήσει τον κ. Πατούλη, στην επισκεψή του στο Δήμο μας, τον περασμένο Νοέμβριο, στο γραφείο του Δημάρχου κ. Καπλάνη, σχετικά με την υποψηφιότητα Λεωτσάκου, με τον κ. Πατούλη να απαντά εμμέσως πλην σαφώς καταφατικά, για την υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες. Το παραπάνω στιγμιότυπο είναι από την απάντηση του κ. Πατούλη, στον κ. Βαμβακόπουλο.

Στην κάτω φωτογραφία μας, ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος υποδέχεται τον κ. Πατούλη στην εν λόγω επίσκεψη του κ. υπ. Περιφερειάρχη στο Δημαρχείο της πόλης μας. Η εγκαρδιότητα των δύο, είναι εμφανής στα πρόσωπά τους.