Απίστευτο δημοσίευμα προκαλεί γέλωτες και προβληματισμό

ΔΕΝ μας εκπλήσσει πλέον ΤΙΠΟΤΑ!!!

Προκειμένου ορισμένοι να κάνουν αντιπολίτευση στη Διοίκηση του Δήμου  και τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη, “σκαρφίζονται” και δημοσιεύουν τα πάντα!!!

Μέχρι και ευθύνες που δεν του αναλογούν του ρίχνουν, αλλά πάνω στη φούρια τους γίνονται “ρομπα” και γελάει και το “παρδαλό κατσίκι” μαζί τους.

Αυτή τη εβδομάδα είχαμε δύο περιστατικά, με κοινό παρανομαστή την αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη, από δύο οπαδούς του υπ. Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

Το πρώτο είχε να κάνει με ανάρτηση του κ. Μπιτούνη και ήταν σχετικό με το Νοσοκομείο της πόλης μας και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής.

Πάνω στη φούρια του όμως ο καλός φίλος του κ. Μίχου, ανάρτησε φωτογραφία Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Καπλάνη γιατί υπολειτουργεί.

Το δεύτερο περιστατικό που ξεφεύγει από τα πλαίσια της αντιπολίτευσης και της κριτικής έχει να κάνει με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δικαιοσύνη” που εκδίδουν οι αφοί Πουλάκη.

Ο Γιώργος Αντιπρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της πόλης μας και ο Γιάννης, Γραμματέας της Τ.Ο. και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ.  ΛΑΜΠΡΟ ΜΙΧΟ.

Στις 21 Φεβρουαρίου υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας τους βάσει του οποίου υπήρχε διαρροή σε φρεάτιο με παροχή νερού σε κατοικία στην οδό Γεννηματά, με την κριτική πως  ο Δήμος αδιαφορεί για το θέμα.

Παρ ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει να κάνει με την ΕΥΔΑΠ και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει πως ο Δήμος ίσως να έπρεπε να ενδιαφερθεί, αφού χάνεται πόσιμο νερό.

Όμως δύο ημέρες αργότερα, με νέο δημοσίευμά της η ίδια εφημερίδα και με τον πομποδέστατο τίτλο: “Μια μέρα για μας είναι αρκετή”, εμφανίζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Πουλάκη, σκιμένο πάνω από ένα φρεάτιο να θριαμβολογεί πως επισκευάστηκε η βλάβη, αφού ενδιαφέρθηκε η εφημερίδα τους “Δικαιοσύνη”.

Θεμιτό το δημοσίευμα, αφού λύθηκε το πρόβλημα, γρήγορα και αποτελεσματικά, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε κι εμείς. 

Έλα όμως που ΔΕΝ είναι τίποτα ΑΛΗΘΙΝΟ στο δημοσίευμα!!!

ΠΡΩΤΟΝ ο κ. Πουλάκης φωτογραφίζεται σε ΑΛΛΟ φρεάτιο και όχι σε εκείνο που υπάρχει διαρροή, τάχα μου πως επισκευάστηκε!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ το φρεάτιο με τη διαρροή, ΔΕΝ έχει επισκευαστεί και συνεχίζει να τρέχει νερά!!!

Δεν ξέρουμε τι να πούμε πλέον.

Κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν και να βάλλουν φρένο σε τέτοιες δημοσιεύσεις, αφού πρώτα οι ίδιοι γίνονται πρωταγωνιστές σε υποτιμητικά σχόλια.

Επισκευτήκαμε την οδό Γεννηματά με τον Αντιδήμαρχο κ. Σαββίδη, μετά από προτροπή του, αφού είχε διαβάσει κι εκείνος τα δημοσιεύματα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, όπως επιθυμούσε, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Σαββίδης συζήτησε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και η οποία τον ενημέρωσε πως ΠΟΤΕ δεν είχε απευθυνθεί στο Δήμο για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά στην ΕΥΔΑΠ, η οποία όμως δεν έδειξε ενδιαφέρον και η διαρροή υπάρχει.

Ο κ. Σαββίδης έβγαλε το καπάκι του φρεατίου και είδε το πρόβλημα, λέγοντας πως εάν είναι θέμα της ΕΥΔΑΠ θα επισκευαστεί τις επόμενες ημέρες, εάν όχι η ιδιοκτήτης θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Στη συνέχεια πήγε σε φρεάτιο άλλου σπιτιού, πάρα κάτω στον ίδιο δρόμο, σε εκείνο στο οποίο φωτογραφήθηκε ο κ. Πουλάκης και το οποίο δήθεν επισκευάστηκε μετά το δημοσίευμα της “Δικαιοσύνης”, το οποίο αναγνώρισε από το νούμερο που υπάρχει στο τσιμέντο και φωτογραφήθηκε αναμνηστικά, στην ίδια στάση με τον κ. Γιαννη Πουλάκη…