ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: “COACH ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!”

Μια ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για τον Πολυνίκη, αλλά και τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας, απετέλεσε η βράβευση του προπονητή κ. Ηλία Στρατικόπουλου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Ελλάδος.

Στην διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Σ.Ε.Π.Κ τίμησε τους προπονητές οι οποίοι ανέβηκαν κατηγορία με τις ομάδες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η παρουσία του κ. Στρατικόπουλου αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Πολυνίκη καθώς ο νεαρός αλλά πολύ έμπειρος προπονητής με την μεθοδική και συνάμα σκληρή δουλειά του έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό σύνολο, να έχει πετύχει 2 συνεχόμενες ανόδους κατηγορίας και φυσικά η συμμετοχή του Πολυνίκη στην Α΄ ΕΣΚΑ είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας του έργου που παράγει τόσο ο προπονητής αλλά και ο σύλλογος της πόλης μας.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε η Διοίκηση του Πολυνίκη στον ιστότοπο του συλλόγου, μεταξύ άλλων, συγχαίρει τον κ. Στρατικόπουλο για την βράβευση του από τον Σύνδεσμο Προπονητών και επί λέξει αναφέρει :

“Όλοι εμείς που έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε 3 χρόνια με τον κ. Στρατικόπουλο, και έχουμε μαζί του πετύχει να αγωνίζεται ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας στην Α΄ ΕΣΚΑ 5 μόλις χρόνια μετά την ίδρυση του, τον συγχαίρουμε για το έργο που επιτελεί και εκφράζουμε την βεβαιότητα μας πως τα καλύτερα έρχονται!”
COACH ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!