Σχετικά με τις δηλώσεις Γιακουμάτου στην εφημερίδα μας, για στήριξη της Ν.Δ. σε Μίχο και Λεωτσάκο, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, δημοσιεύσαμε δηλώσεις του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, σχετικές με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Γιακουμάτος απαντώντας σε ερώτηση του υπεύθυνου της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” κ. Βαμβακόπουλου, σχετικά με τον εάν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα στηρίξει τον υπ. Δήμαρχο κ. Μίχο, μας δήλωσε: “Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ υποψήφιο Δήμαρχο στην πόλη μας”

Για τις Περιφερειακές εκλογές ο κ. Γιακουμάτος μας δήλωσε πως στηρίζει τον κ. Λεωνίδα Παπανδρέου.

Σε παρατήρησή μας σχετικά με τον Αντιδήμαρχο της πόλης μας κ. Αντρέα Λεωτσάκο και το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του κ. Γιώργου Πατούλη, ο κ. Γιακουμάτος μας δήλωσε: “Ποιος είναι ο Λεωτσάκος; Τον κ. Λεωτσάκο δεν τον γνωρίζω…”

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, στην ιστοσελίδα “Δικαιοσύνη ΣΗΜΕΡΑ” διαβάσαμε τα παρακάτω:

“Αναφορές οι οποίες έλαβαν χώρα σε τοπικό site, που αφορούν αυτοδιοικητικά πρόσωπα της πόλης μας και αποδίδονται στον Γεράσιμο Γιακουμάτο, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τελικά φαίνεται ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος διέψευσε το δημοσίευμα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του…”

Επειδή ότι γράφει η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” είναι γεγονός, πληροφορούμε τους αναγνώστες μας αλλά και τους συναδέλφους της “Δικαιοσύνης” πως οι δηλώσεις του κ. Γιακουμάτου έγιναν παρουσία πέντε ακόμα συμπολιτών μας.

Μάλιστα τον ρωτήσαμε ΤΡΕΙΣ φορές εάν είναι δημοσιεύσιμες οι δηλώσεις του και μας είπε ΝΑΙ!

Δύο από τους πέντε συμπολίτες μας που ήταν παρόντες ήταν η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κοσμίδου Σοφία και ο συμπολίτης μας κ. Παναγιώτης Μουρδουκούτας, οι οποίοι εμφανίζονται και σε φωτογραφίες από το κατάστημα του π. Προέδρου της Ν.Δ. κ. Ζιάκου και άκουσαν με τα ίδια τους τα αυτιά τις δηλώσεις Γιακουμάτου.

Επειδή ξαφνιαστήκαμε διαβάζοντας πως ο κ. Γιακουμάτος κατά το δημοσίευμα της “Δικαιοσύνης” διέψευσε τις δηλώσεις που μας έκανε, επικοινωνήσαμε και με τους δύο και τους ρωτήσαμε μήπως και δεν καταλάβαμε καλά τις δηλώσεις του και τις παραποιήσαμε.

Και οι δύο μας επιβεβαίωσαν πως οι δηλώσεις Γιακουμάτου είναι καταγεγραμμένες όπως ειπώθηκαν από τον ίδιο.

Επειδή λοιπόν κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπιστία της εφημερίδας μας, επικαλούμαστε τις μαρτυρίες τους και γνωστοποιούμε στον κ. Γιακουμάτο πως στο μέλλον θα κάνουμε δεκτές ΜΟΝΟ γραπτές δηλώσεις του.