Για να δούμε πόσο αντικειμενικοί και αμερόληπτοι είναι ορισμένοι…

Πρόσφατα στην πόλη μας μέσω του διαδικτύου, Δημοτικών Συμβούλων και κομματικών παραγόντων, έγινε ο κακός χαμός, διότι οι γυναίκες της παράταξης του κ. Γιάγκα, πήραν την πρωτοβουλία να πληρώσουν 400 ευρώ από το υστέρημά τους, προκειμένου να έρθει στην πόλη μας Κινητή μονάδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας και να κάνει ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφικό έλεγχο σε όσες συμπολίτισσές μας το επιθυμούσαν.

Ορισμένοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση αυτή, χαρακτηρίζοντάς την προεκλογική.

Ευτυχώς ΔΕΝ τα κατάφεραν.

Ογδόντα επτά γυναίκες της πόλης μας έκαναν την εξέταση και σε ορισμένους έμεινε η κακία και η πικρή γεύση της αποτυχίας.

Γράφαμε σε σχέση με τα όσα συνέβησαν πως όταν άλλοι μοιράζουν τρόφιμα και βγάζουν φωτογραφίες και κυκλοφορούν δελτία τύπου, δεν είδαμε τους θιγέντες να διαμαρτύρονται.

Επειδή ήρθε στην εφημερίδα μας η πληροφορία πως Κομματική Οργάνωση της πόλης μας, θα μοιράσει τρόφιμα σε συμπολίτες μας αυτές τις ημέρες από τα γραφεία της, ίσως και οπωρολαχανικά στην πλατεία του Προφήτη Ηλία, ίσως και σε αλλού και υπ. Βουλευτής της θα μοιράσει παιχνιδάκια σε παιδιά της Άνω Αγίας Βαρβάρας, περιμένουμε από εκείνους που ενοχλήθηκαν από την πρωτοβουλία των γυναικών της παράταξης Γιάγκα να πράξουν ανάλογα…

Για να δούμε πόσο αντικειμενικοί και αμερόληπτοι είναι…

Εδώ είμαστε εμείς να καλύψουμε και να δημοσιοποιήσουμε τις όποιες διαμαρτυρίες τους!!!