ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: Ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑ

Ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑ, την Πεύκη για τον Πολυνίκη αλλά με μεγάλο κέρδος την καταπληκτική εμφάνιση ενός ακόμη νεαρού παίκτη από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Πολυνίκης κοίταξε την αντίπαλο στα ίσια, στα μάτια, της έβαλε πολύ δύσκολα και αν οι παίκτες του απέφευγαν κάποια εύκολα λάθη σε κρίσιμα σημεία το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Επειδή ο αθλητισμός δεν γράφεται με υποθέσεις το τεράστιο κέρδος για τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας ήταν ένας ακόμη νεαρός παίκτης του.

Ο 17χρονος Θανάσης Μόρφος μπήκε στον αγώνα σαν αλλαγή στο Β΄ δεκάλεπτο και κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση με την 1η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Στα 10 λεπτά συμμετοχής του σκόραρε, έκλεψε 2 φορές την μπάλα, έβγαλε ασσίστ και με την ενέργεια του ανέβασε την απόδοση της ομάδας .
Για μία ακόμη αγωνιστική ο Πολυνίκης είδε έναν νεαρό του αθλητή όχι μόνο να παίρνει χρόνο συμμετοχής αλλά να είναι βασικός συντελεστής στην δύσκολη προσπάθεια που ο σύλλογος καταβάλλει στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία όπου συμμετέχει, στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών του Πολυνίκη είναι πλέον τα 19.5 έτη!
Επίτευγμα πραγματικό αποτέλεσμα της σκληρής αλλά μεθοδικής δουλειάς του προπονητή του Πολυνίκη κ. Ηλία Στρατικόπουλου και του βοηθού του κ. Θοδωρή Πολίτη.

Δεκάλεπτα: 22-22, 30-40, 49-62, 72-77

Πολυνίκης (Στρατικοπουλος, Πολίτης) : Πατάτας 15(3), Μόρφος Α. 3(1), Τσοχονελίτζε 16(2), Λιβανός 2, Δημούλη, Θεοδωρίτσης 12(2), Χιώτης 2, Ηλιόπουλος 6, Βαμβακιδης 16(2)