Έντονη αντίδραση Μίχου, στην απάντηση Καπλάνη προς Δημοτικούς Συμβούλους για το “ΠΑΝΘΕΟΝ”

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε, σε αποκλειστικότητα την επιστολή – απάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη προς τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γιάγκα, Σιαραμπή και Αννίσα, που αφορούσε δική τους.

Στην επιστολή τους, οι παραπάνω Δημοτικοί Σύμβουλοι, έθεταν ερωτήματα που αφορούσαν το παλαιό Αναψυκτήριο της πόλης μας “ΠΑΝΘΕΟΝ” και είχαν καταθέσει γραπτώς στις 2 Απριλίου.

Η απάντηση του κ. Καπλάνη όμως, προκάλεσε την αντίδραση του π. Δημάρχου κ. Μίχου, ο οποίος με δική του επιστολή, προς την εφημερίδα μας, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως: “Το κείμενο που υπογράφει ο δήμαρχος και δημοσιεύσατε λέει τη Μισή Αλήθεια” και τον συμβουλεύει: “την ύστατη ώρα, να προβεί στη μόνη ενδεδειγμένη πράξη προς την πόλη και όσους κάποτε τον εμπιστευτήκαμε”.

Πάντως σαν παρατήρηση της εφημερίδας: Γιατί ο κ. Μίχος που υποστηρίζει πως ο κ. Καπλάνης γράφει τη μισή αλήθεια, δεν μας γράφει την υπόλοιπη μισή, για να πληροφορηθούμε εμείς οι κάτοικοι της πόλης μας ποια τέλος πάντων είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Γιατί αυτός ο “κλεφτοπόλεμος”;

Με τον τρόπο αυτό θα καταντήσει σήριαλ το θέμα και θα πάμε σε εκλογές με ερωτηματικά, κατηγορίες και πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα μάθουμε ποτέ ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ένα – ένα θέμα και εκκρεμότητα να κλείνει.

Επιβάλλεται λοιπόν ο κ. Λάμπρος Μίχος, να γράψει τα υπόλοιπα της ιστορίας που παρέλειψε κατ΄αυτόν ο κ. Καπλάνης, επί του “ΠΑΝΘΕΟΝ”, για να φωτιστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος, να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να κλείσει αυτή η θλιβερή, για την πόλη μας, ιστορία και ο κόσμος της Αγίας Βαρβάρας να αποδώσει “τα του καίσαρος τω καίσαρι”.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ

“Kύριε Βαμβακόπουλε,

Είδα την επιστολή του δημάρχου που δημοσιεύσατε για το ΠΑΝΘΕΟΝ, μαζί με δικά σας σχόλια.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, Ψέμα είναι και η Μισή Αλήθεια.

Το κείμενο που υπογράφει ο δήμαρχος και δημοσιεύσατε λέει τη Μισή Αλήθεια.

Στην Άλλη Μισή υπάρχει η αλήθεια για το πρόστιμο του ΠΑΝΘΕΟΝ, για τη λεηλασία του ΠΑΝΘΕΟΝ και για τις ανείσπρακτες οφειλές προς το δήμο.

΄Οταν δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα, που ο ίδιος ο δήμαρχος αναφέρει στην επιστολή του, τότε θα καταλάβετε ότι έχω δίκιο.

Αφού δεν είχε σκοπό να πει όλη την αλήθεια καλύτερα να σώπαινε, όπως κάνει πάντα.

Συνήθως έβαζε άλλους και υπέγραφαν τα έγγραφα του δήμου. Τώρα υπογράφει ο ίδιος γιατί δεν δέχθηκε κανείς άλλος να το υπογράψει.

Έκανε περίπου ένα χρόνο να απαντήσει στα ερωτήματα που από την εφημερίδα σας είχα θέσει, γιατί προσπαθούσε με τη Μισή Αλήθεια να καλύψει την άλλη Μισή, γιατί αν την έλεγε Όλη θα αποκαλύπτονταν τα πονηρά και ύπουλα παιχνίδια που παίχτηκαν και παίζονται πίσω από την πλάτη όλων μας.

Χωρίς άλλο, τον συμβουλεύω την ύστατη ώρα, να προβεί στη μόνη ενδεδειγμένη πράξη προς την πόλη και όσους κάποτε τον εμπιστευτήκαμε.

Με πλήρη επίγνωση της βαρύτητας των λόγων μου
Λάμπρος Μίχος”