Ο εντοπισμός και καταγραφή διάφορων προβλημάτων  από την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, βοηθάει το Δήμο

Κλείνει μήνας από τότε που ο φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου ξηλωθηκε και ο Δήμος τον έδεσε με σύρμα στο στύλο του.

Παραμένει έτσι, με τους πεζούς και οδηγούς να τον βλέπουν και να γελάνε ειρωνικά.

Επίσης κλείνουν περισσότεροι από τρεις μήνες, σύμφωνα με συμπολίτη μας, που ο κάδος απορριμμάτων που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Βόλου με την Λυκούργου είναι τουμπαρισμένος ανάποδα, αφού έχει ξεπατωθεί.

Τα ξαναγράφουμε προκαλώντας τη δυσφορία αρκετές φορές των αρμοδίων του Δήμου, επειδή συνεχίζουμε να τους τα υπενθυμίζουμε.

Η εφημερίδα μας, όλα τα χρόνια της έντυπης κυκλοφορίας της και της ηλεκτρονικης μορφής που έχει τα τελευταία χρόνια, για καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση, συνεχώς επισημαίνει, διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας.

Τις περισσότερες φορές υπάρχει ανταπόκριση από το Δήμο γρήγορα και άλλοτε με σχετική καθυστέρηση.

Πιστεύουμε πως ο εντοπισμός και καταγραφή διάφορων προβλημάτων  από την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, βοηθάει το Δήμο να ανταποκριθεί προς αποκατάσταση όσων δεν έχουν πέσει στην αντίληψή του, για την καλύτερη λειτουργία της πόλης.

Αυτήν την τακτική ακολουθούμε δεκαετίες τώρα και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε.

Παρακάτω, προς τεκμηρίωση των όσων υποστηρίζουμε,  αναδημοσιεύουμε σχετικό άρθρο μας του Οκτώβρη του 2004, στο οποίο γίνεται αναφορά σε πρόβλημα που εντοπίσαμε στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” και την ανταπόκριση της τότε Διοίκησης του Δήμου…