Ο κ. Θεόδωρος Γρηγοριάδης παρουσίασε την τριλογία του

Η παρουσίαση της τριλογίας: “Το παρτάλι”, “Ζωή μεθόρια”, “Καινούργια πόλη” του Θεόδωρου Γρηγοριάδη,  πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης , απόψε Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου στις 7:30΄ μ.μ., από τον ίδιο το συγγραφέα.

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση, σε συνέχεια άλλων πετυχημένων εκδηλώσεων για το βιβλίο, με παρόντα το Δήμαρχο κ. Καπλάνη, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων ήταν εκεί.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης στην πάνω φωτογραφία μας με τον συγγραφέα Θεόδωρο Γρηγοριάδη συνομιλώντας για την Αγία Βαρβάρα, που θυμάται τα χρόνια που ήταν καθηγητής στο Λύκειο μας.

Τον συγγραφέα πλαισίωναν οι κ.κ. Άννα Γούναρη, Ελισάβετ Αγγελάκη και Αθανασία Αμπατζή.

Η κ. Άννα Γούναρη έγραψε σχετικά:

“Ο Θεόδωρος Γρηγοριάδης στο «Παρτάλι» αποτυπώνει τα χρόνια της μεταπολίτευσης, στη «Ζωή μεθόρια» σκιαγραφεί τις μεγάλες αλλαγές στο κοινωνικό και πολιτικό τοπίο της δεκαετίας του ’80 και δίνει το στίγμα μιας ολόκληρης γενιάς που είχε την ψευδαίσθηση πως έχει στα χέρια της το μέλλον της και το μέλλον ολόκληρης της χώρας, στην «Καινούργια πόλη», που μοιάζει με παλιά, φωτίζει ανθρώπους που σήμερα σπανίζουν και μια εποχή που φαντάζει σαν επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα παρελθόν μακρινό και απίστευτα παράταιρο με την σημερινή πραγματικότητα. Μια εποχή που μας άφησε συντρίμμια, κακόγουστες εικόνες και χρέη και έκλεισε τον περασμένο αιώνα”.