Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε ο Βουλευτής κ. Καρράς

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα, Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Στη συνάντηση, ο Γ. Καπλάνης ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, συζήτησαν θέματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής « Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»  τη λειτουργία του και την αναβάθμισή του, ώστε να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, την απουσία κρατικών δομών για μακροχρόνια νοσηλεία όταν παρίσταται ανάγκη, τα προβλήματα που δημιουργεί στους δημότες η νομοθεσία για τα δημοτικά τέλη των μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων.

Ο κ. Καρράς, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Στη συνέχεια, ο ο Δήμαρχος συνόδευσε τον κ. Καρρά και επισκέφτηκαν τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό Αγίας Βαρβάρας, όπου εκπρόσωπος της Αττικό Μετρο ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πρόοδο του έργου, και τον διαβεβαίωσε ότι χάρη στην αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Εταιρίας, το έργο θα παραδοθεί στο κοινό πολύ συντομότερα από τις συμβατικές προθεσμίες και συγκεκριμένα εντός του α’ εξαμήνου 2019.