Ταξιτζήδες απειλούν με άρνηση διαδρομής στην άνω Αγία Βαρβάρα, λόγω επιθέσεων που δέχονται

Λάβαμε από συμπολίτισσά μας, που κατοικεί στην Άνω Αγία Βαρβάρα, την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή, με την οποία μας μεταφέρει συζήτηση που είχε με έναν οδηγό ταξί και την ενημέρωσε πως επειδή οι οι οδηγοί δέχονται επιθέσεις από ομάδες ατόμων που προξενούν ζημιές στα οχήματά τους, όταν ανεβαίνουν ψηλότερα της οδού Παπαδιαμάντη, έχουν δηλώσει στα Α.Τ. της πόλης μας και του Χαϊδαρίου, πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα δηλώσουν ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.

Επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Ασφάλειας της πόλης μας, απ΄ όπου μας πληροφόρησαν πως στο παρελθόν υπήρχε έξαρση του φαινομένου, αλλά πως με ενέργειες των στελεχών του τμήματος συνελήφθησαν οι δράστες, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες και οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. 

Τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει τρία μεμονωμένα περιστατικά και πως το Τμήμα συνεχίζει τις έρευνες.

Η επιστολή της συμπολίτισσάς μας έχει ως εξής:

“Εχθές το βράδυ, πήρα ταξί από την Αγία Μαρίνα και για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες, μου είπε πως εδώ και χρόνια, στα στενά που είναι πάνω από τον Προφήτη Ηλία, οι ταξιτζήδες δέχονται επιθέσεις από ομάδες ανθρώπων.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο έντονο το φαινόμενο και έχουν αποφασίσει λέει να μην πηγαίνουν πάνω από την Παπαδιαμάντη.

Έχετε ακούσει εσείς κάτι? Έμεινα έκπληκτη στο άκουσμα αυτό.

Ένα από αυτά που κάνουν λέει, είναι να σπάνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στις μίζες.

Τον ρώτησα αν υπάρχουν μάρτυρες και μου είπε να ρωτήσω στα αστυνομικά τμήματα Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου. Οι ίδιοι δε, έχουν δηλώσει στα δύο τμήματα πως θα κάνουν άρνηση της διαδρομής.

Μπορούμε να μάθουμε;”