Ο Δήμος να ενημερώσει τον κόσμο γιατί θα καθυστερήσει η παράδοση και χρήση της γέφυρας της Στέφ. Σαράφη

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες πως η τέταρτη φάση του έργου κατασκευής του αγωγού ομβρίων υδάτων, που θα παρακάμψει τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη και επιτέλους αυτή θα δοθεί σε χρήση μετά από τέσσερα περίπου χρόνια, σταμάτησε λίγο πριν ολοκληρωθεί.

Δηλαδή ενώ απομένει η σύνδεση των αγωγών της Ανδρέου Δημητρίου με αυτόν της οδού Κρήτης, τα μηχανήματα εξαφανίστηκαν και το έργο σταμάτησε.

Πράγμα που σημαίνει πως τα σχολεία θα ανοίξουν και ιδιαίτερα το Β΄Δημοτικό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με τη γέφυρα που εφάπτεται με αυτό, να έχει καταντήσει αποθήκη τσιμεντένιων αγωγών, εργαλείων και άλλων μηχανημάτων της κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία έπρεπε να είχε παραδώσει το έργο από τις 5 Αυγούστου, με την τρίμηνη παράταση που είχε πάρει και ενώ είναι νωπές και οι τελευταίες υποσχέσεις περί παράδοσης και λειτουργίας της, πριν την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς, που ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ταλαιπωρία επίσης και των υπόλοιπων μαθητών που φοιτούν στο Σχολικό Συγκρότημα και καθημερινά πρέπει να είναι εκεί, θα παραταθεί αφού το λεωφορείο δεν περνάει από μεγάλη περιοχή της πόλης μας και η εξυπηρέτηση των υπολοίπων συμπολιτών μας οδηγών θα συνεχιστεί.

Πιστεύουμε πως ο Δήμος οφείλει με ανακοίνωσή του να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης μας για τους λόγους που η γέφυρα δεν θα παραδοθεί, χωρίς να χρειαστεί να γίνει ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο…