ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Κύκλος παραστάσεων Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης

Όπως κάθε χρόνο, οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας πρόκειται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσω ενός κύκλου ανοιχτών παραστάσεων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα υψηλού επιπέδου, ερμηνευμένα από ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς που καθοδηγούνται και μυούνται στα μυστικά αυτής της τέχνης από εξαιρετικά καταρτισμένους στο αντικείμενο καθηγητές.

Τη σειρά αυτού του κύκλου παραστάσεων εγκαινιάζει την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στο χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ (Ελευθερίου Βενιζέλου 3), η παράσταση «Σκηνές από έργα του Αντον Τσέχοφ» από τους σπουδαστές του Β’ έτους της Σχολής σε διδασκαλία της Μαρίας Κεχαγιόγλου.

Στη συνέχεια, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 στις 6.30 μ.μ. στο Θεατράκι «Κ.Κ.Α.Χ.», πρόκειται να γίνει η παρουσίαση – εξέταση των διπλωματικών εργασιών των σπουδαστών του Γ’ έτους σε διδασκαλία των καθηγητών Νίκου Διαμαντή, Σίμωνα Πάτροκλου, Υβόννης Μαλτέζου και Άντζελας Μπρούσκου.

Θα ακολουθήσουν παραστάσεις το διάστημα από 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας